5 Aralık 2006 Salı

Olanlar , bitenler

Farkındayım seni çok uzun zamandır ihmal ettim.Ama hayatımda öyle bir durum olduki koşuşturma sırasında bende boşaltamadım içimi.Belki bunun kirini tortusunu hala taşıyorum içimde.Kimbilir belkide bu yazıdan sonra neler olacak.

Geçtiğimiz günlerde olanlar beni oldukça şaşırttı. Hayatımda yapmadığım şeyleri yaptığım gibi,Görmediğim şeyleride gördüm. İlk defa arkadaşlarımın benim gözüm önünde benim için çabaladıklarını gördüm.Heleki bu arkadaşlarımdan bir tanesi daha yeni tanıştığım diğeri sie daha yüz yüze görüşemediğim arkadaşlarım.İçimi kaplayan sıcaklığı tarif edemem.Hayatımda hiç bu şekilde bir mutluluk ve seviç yaşamamıştım.Yüzüme yerleşen o mahçup gülümsemeyi hala yanaklarımda hissediyorum.Umarım arkadaşlarımın bu çaba ve emeklerine layık olurum.

Diğer olaya gelince..
Kafamda hala özgürlükle ilgili sorgulamalar devam ederken hayatmda hiç yapmadığım birşeyi yaptım.Sonuçları oldukça değişik deneyimler yaşattı.Hiçde içerisinde bulunmadığım bir kesimin parçası oluverdim bir süreliğine.Sanırım etkileri daha bir süre devam edecek ve hatta asıl büyük olguları daha sonra gözlemleyebileceğim.Ama yinede oldukça değişikti.İnsanların nasıl vahşi olabildiklerini.Nasıl düşünmedne hareket edebildiklerini.Sağduyunun ne kadar önemli olduğunu.İçgüdülerimin nasılda beni koruduğunu ve daha fazla kulak vermem gerektiğini.Hatta o kulak vermem gereken duygunun nasıl birşey olduğunu bile öğrendim.Birde aslında ne kadar güçlü ve akıllı olduğumu öğrendim.Hayatta nelerin avantaj olabileceğini öğrendim.

Dersler bitmiyor.Bakalım daha neler öğreneceğiz...