26 Ekim 2006 Perşembe

Obaaaaaaaaa

Ya şimdi aldığım habere göree dışarı çıkma planım suya düşmüş durumda. Sebebi de problemli bir psikolog hatunun teki. Kadınlar çok ciddi söylüyorum tehlikeli yaratıklar. Nobelin TNT si gibi iyi amaçla kullanabilirsen iyide dikkat etmezsen tehlikeli oluyorlar.

Birde kuzuların sessizliğini seyrettiğimden beri düşünüyorum. İSO standartlarında bile derki kalibrasyon şart. Peki insan ruhunun en ince yerleri ile elleşen psikologlara kalibrasyonu kim yapıyor ? ?
Yani bu adamları periyodik zamanlarda muayneden geçirip gerçekden de akıl sağlıkları yerindemi diye bakıyorlarmı ?

Kendi egolarını, komplekslerini aşamamış bir psikoloğun başkasına yararı olurmu?
Yada düşünsenize kendi sapık istekleri için zavallı korunmasız insanları sakatlayıp karakterlerini ruhlarını eğip büken psikolog filmleri o kadar çok yapıldı ki bence her 6 ayda bir psikologlarında diğer bir heyet raporu alıp sağlam ve sağlıklı olduklarını ispat etmeleri gerek.

Hatta olayı daha ileri götürelim. Nasıl ki güzel sanatlara öğrenci alınırken yetenek sınavı gerekiyor. Psikolojiyi kazanmış insanlarında ruh sağlıkları açısından sağlam belgeleri alıp bunun yurt dışındaki ehliyet uygulaması gibi periyodik zamanlarda teyit ettirmeleri gerekmez mi ? bunu bir düşünün bence...

Hiç yorum yok: